Register Forgot Password
Breakout 2 - The all new lanparty continues! // 13 tot 15 mei 2016 in Waregem Expo
Posted by Essevee21 on Feb, 19 2016 at 05:15 pm
Beste gamers

Na het succes van de eerste editie van Breakout, zijn we blij te kunnen melden dat er een tweede editie in aantocht is! Deze tweede editie vindt plaats van vrijdagavond 13 mei tot en met zondagnamiddag 15 mei 2016 in Waregem Expo en biedt ruimte aan 270 deelnemers.
Op vrijdagavond 19u zullen de deuren openen en op zondagnamiddag 16u wordt de stekker uit het netwerk getrokken.
Breakout staat voor fun, gezelligheid en kwaliteit. In de zaal maak je dan ook gebruik van ons netwerk aan gigabit snelheid. Om je bezoek aan Breakout makkelijker te maken liggen de netwerkkabels reeds klaar tot aan je plaats, deze hoef je dus zelf niet meer mee te brengen. Verder zijn er onder andere een ruime bar en een consolecorner.

De eerste compo's voor Breakout 2 zijn al bekend, namelijk: CS:GO, Heartstone, Flatout 2, League of Legends en een heus bierbakkentornooi. Aan deze mix van competitie en fun willen we nog twee compo's toevoegen. Eén daarvan zal door de deelnemers van Breakout gekozen worden. Hou onze website of Facebookpagina in de loop van volgende week in het oog voor meer info daarover.

Dit alles voorzien we aan democratische prijzen. Zo kost een toegangsticket tot en met 29 februari slechts €30. Op zaterdagmiddag wordt het weer mogelijk om deel te nemen aan een heerlijke barbecue. Hiervoor betaal je slechts €15 extra.
Wees er wel snel bij: vanaf 1 maart wordt de inkomprijs verhoogd naar €35.
De catering wordt voorzien door Ctrl Alt Delicious, reeds gekend van Viveslan voor hun uitstekende service, kwalitatief aanbod en lage prijzen.

Momenteel loopt er ook een wedstrijd op onze Facebookpagina. Word fan van onze pagina en like en share de originele post (https://www.facebook.com/breakoutzone/videos/987523981341015/) om kans te maken op een van de 2 gratis tickets voor Breakout 2! Op dinsdag 23 februari om 19u30 zullen we de winnaar bekend maken. Ben jij de winnaar en heb je tegen het einde van deze wedstrijd al een ticket gekocht? Geen probleem, we betalen je gewoon terug en schenken je daarbovenop nog een drankkaart van €5!

Welke verdere info mag je nog verwachten van Breakout?
Vanaf nu zullen we regelmatig nieuwe sponsors en prijzen aankondigen. Op de website zal een speciale pagina komen met een overzicht van de prijzenpot per sponsor.
Verdere updates i.v.m. de compo's, hun rules en het speelschema voor het weekend
Wekelijks een update van de betalingen, indien je niet meteen op betaald komt te staan, geen paniek!
Enkele weken voor het evenement zullen we beginnen met het opstellen van het zaalplan, vanaf dan zal het mogelijk zijn om per team de plaatsen te reserveren.

Voor meer informatie kan je onze website bezoeken: https://breakout.zone, of like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rond Breakout: https://www.facebook.com/breakoutzone.
Je kan ook altijd contact opnemen met de crew via het contactformulier op de website.

Tot op de lan!
De Breakout crew
Comments
1comment
Essevee21 on Mar, 01 2016 at 09:13 pm
Voor de volgende compo op Breakout 2 willen we zo veel mogelijk feedback. Daarom doen we een beroep op jullie!
Stem uit de mogelijkheden op jouw favoriete game op de poll op ons forum (!https://breakout.zone/forum/viewtopic.php?f=12&t=91) en wie weet wordt jouw keuze wel de volgende compo op Breakout 2
Login or Register to post comments.
STREAMS
thejrxOffline
Sjoesie_HSOffline
LATEST NEWS
Frag-o-Matic 18.1 RecapWed 14th , Sep at 6:57 pm Posted by Iceist
0
Frag-o-Matic 18.1 Day 2 UpdateSat 10th , Sep at 11:45 am Posted by Iceist
0
RUZ3. is attending Frag-o-Matic 18.1!Thu 8th , Sep at 6:06 pm Posted by Iceist
0
RUZ3. is looking for an Overwatch managerFri 2nd , Sep at 6:52 pm Posted by Iceist
0
RUZ3. welcomes new Hearthstone playersMon 29th , Aug at 5:11 pm Posted by Iceist
0
RUZ3. is looking for Overwatch playersMon 22nd , Aug at 5:14 pm Posted by Iceist
0
LATEST MATCHES
vs Vangrance
LLL. HS Challenge Q1
2 - 0
vs Galaxios
LLL. HS Challenge Q1
2 - 0
vs ESH KevveC
PGL Winter Tavern Tales
3 - 1
vs C9 eK0p
PGL Winter Tavern Tales
1 - 3
OKS.GG HearthStone League
5 - 7
OKS.GG HearthStone League
8 - 4
Copyright © 2009-2016
Developed by Aaditya Singh
RUZ3. Gaming
RUZ3. Gaming is a clan founded on the first of November 2009, and still going strong. Our clan focusses on eSports and regularly attends LANs to compete for the prizes.